CineBot huren

CineBot huren

Wanneer je op zoek bent naar de ultieme precisie en flexibiliteit in filmproductie, kun je bij IRON Films een CineBot of een Bolt-cinebot huren. Wij zijn er voor bureaus, productiebedrijven en merken die de kracht van een geavanceerde camerarobot willen benutten. Ons aanbod omvat ook een camerarobot met arm, die een gemakkelijkere verplaatsing en positionering mogelijk maakt. Dit is belangrijk voor het vastleggen van dynamische shots.

Innovaties in de filmproductie
Ideeën tot leven brengen
Moderne filmtechnieken
Home » CineBot huren

Laatste projecten

motion controlled high-speed Bolt Cinebot.

CineBot huren: welke opties heb je?

Bij het huren van een Bolt-cinebot sta je voor een keuze. Ga je voor de standaard CineBot met een vaste stellage of kies je voor de Bigboy, een camerarobot met arm, die meer flexibiliteit biedt voor complexe camerabewegingen? De standaard CineBot is ideaal voor statische opnames of wanneer de ruimte beperkt is. De Bigboy, daarentegen, biedt uitgebreide bewegingsmogelijkheden aan en is dus ideaal voor dynamische shots. Als specialist in visuele productie begrijpen we dat elke productie uniek is en stemmen we onze diensten af op jouw specifieke behoeften.

Ben je op zoek naar een CineBot om te huren voor je volgende filmproject?

Voorwaarden voor het huren van een camerarobot

Het huren van een camerarobot, met of zonder arm, vereist voorbereiding. Voor de Bolt-cinebot die je bij ons kunt huren, is een stevige ondergrond noodzakelijk om de stabiliteit en veiligheid te garanderen. De belasting van het apparaat is aanzienlijk, wat de keuze van de locatie beperkt. Bij het huren van een camerarobot met arm moet er voldoende ruimte zijn voor de beweging langs de rails. Voor beide varianten van de CineBot is een driefase 32 ampère-aansluiting belangrijk om de werking te garanderen.

programmed motion

Vraag vandaag nog de gewenste apparatuur aan

Heb je interesse in het huren van een Bolt-cinebot, met of zonder arm, voor je volgende filmproject met motion control? Onze specialisten staan klaar om samen met jou de mogelijkheden te verkennen en de beste optie voor jouw specifieke behoeften te vinden, zoals een motion control camera. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een filmproductie van hoge kwaliteit.

Online Pre-Vis Afspraak

Ervaar onze unieke Pixelstreaming Server-technologie. Boek een online pre-viz afspraak en bekijk je Unreal Engine-project live vanuit het comfort van je stoel thuis. We werken in realtime samen met regisseurs, cameramannen en andere teamleden.

Investering

Kies voor efficiëntie en gemak met onze Gratis Online Pre-Viz Afspraak. Dit geeft je snel een schatting van het budget en de mogelijkheden.

Bij elke stap van jouw filmproject staan onze Unreal Engine-visualisaties klaar om je te ondersteunen. Bespaar tijd, geld en verminder onzekerheid door vooraf te visualiseren. Neem contact met ons op om een online pre-viz afspraak te boeken en een vliegende start te maken in de wereld van op visualisatie gebaseerde pre-productie.

  Online Pre-Viz afspraak
  Telefoonnummer

  Omschrijving van jouw productie


  Den Bosch

  IRON - Lab

  Parallelweg 21, 5223 AL Den Bosch
  Eindhoven

  IRON - Studio

  IRON Films Virtual Production Studio Eindhoven
  Hooge Zijde 11, 5626 DC Eindhoven