Motion control camera huren

Motion control camera huren

Wanneer je op zoek bent naar de ultieme precisie en flexibiliteit voor jouw filmproductie of commericalshoot, kun je bij IRON Films een motion control camera, zoals een CineBot of een BigBoy van Bolt huren. Wij zijn er voor bureaus, productiebedrijven en merken die de kracht van een geavanceerde camerarobot willen benutten. Door een camerarobot te huren, maak je de beweging en de positionering van de camera mogelijk dat je dynamische shots kunt vastleggen.

Wil je een motion control camera huren?

Innovaties in de filmproductie
Ideeën tot leven brengen
Moderne filmtechnieken
Home » Motion control camera huren

Laatste projecten

motion controlled high-speed Bolt Cinebot.

De voordelen van een motion control camera huren

Een motion control camera huren bij ons brengt talloze voordelen met zich mee. De CineBot is perfect voor het vastleggen van beelden voor commercials, producten, muziekvideo’s, films en TV programma’s. Het is mogelijk meerdere keren hetzelfde shot te filmen, waardoor je deze in de montage over elkaar kunt leggen en spectaculaire effecten kun creëren. Dankzij onze pre-productie diensten staan de vooraf geprogrammeerde robot camera bewegingen direct klaar op de filmset. Dit bespaart niet alleen tijd maar ook kosten, terwijl de creatieve mogelijkheden door motion control toenemen.

Ben je op zoek naar een CineBot om te huren voor je volgende filmproject?

Huur een professioneel systeem voor jouw camera

Als je een motion control systeem voor jouw camera wilt huren, dan zijn onze specialisten hier om je te adviseren over de beste opties voor jouw specifieke filmproductie. Als specialist in virtuele productie en motion control, voorzien we jou graag van het beste materiaal dat beschikbaar is. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze toewijding aan kwaliteit en innovatie maakt ons de ideale partner voor jouw volgende filmproject.

Motion control cinebot

Online Pre-Vis Afspraak

Ervaar onze unieke Pixelstreaming Server-technologie. Boek een online pre-viz afspraak en bekijk je Unreal Engine-project live vanuit het comfort van je stoel thuis. We werken in realtime samen met regisseurs, cameramannen en andere teamleden.

Investering

Kies voor efficiëntie en gemak met onze Gratis Online Pre-Viz Afspraak. Dit geeft je snel een schatting van het budget en de mogelijkheden.

Bij elke stap van jouw filmproject staan onze Unreal Engine-visualisaties klaar om je te ondersteunen. Bespaar tijd, geld en verminder onzekerheid door vooraf te visualiseren. Neem contact met ons op om een online pre-viz afspraak te boeken en een vliegende start te maken in de wereld van op visualisatie gebaseerde pre-productie.

  Online Pre-Viz afspraak
  Telefoonnummer

  Omschrijving van jouw productie


  Den Bosch

  IRON - Lab

  Parallelweg 21, 5223 AL Den Bosch
  Eindhoven

  IRON - Studio

  IRON Films Virtual Production Studio Eindhoven
  Hooge Zijde 11, 5626 DC Eindhoven