VOOR ELKE PRODUCTIE OP MAAT GEMAAKT

VIRTUAL PRODUCTION STUDIO'S

VOOR ELKE PRODUCTIE OP MAAT GEMAAKT

VIRTUAL PRODUCTION STUDIO'S

IRON Films biedt op maat gemaakte Virtual Production studio’s voor individuele producties. Of het nu in onze studio in Eindhoven is of op locatie, wij helpen u het LED-podium te realiseren dat past bij uw productiebehoeften. Elke opstelling wordt geleverd met een volledig uitgeruste BrainBar en wordt bediend door een ervaren team. IRON Films is flexibel en mobiel.  

180-degree virtual production volume
De toekomst van filmmaken

Kunstmatige achtergronden worden al sinds de begindagen gebruikt bij het maken van films. Virtual Production tilt dit naar een hoger niveau. De camera wordt getracked en de digitale achtergronden verschuiven met de beweging van de camera mee. Dit alles in realtime door krachtige grafische computers en de kracht van Unreal Engine. Het resultaat zie je direct in de camera, dit noemen we final pixels. De rest van het LED-scherm kan worden gebruikt om de fysieke set en acteurs in natuurlijk licht en reflecties te hullen. Zodat ze echt kunnen reageren op hun omgeving.

virtual production set virtual production set

Voordelen

Flexibiliteit en creativiteit
Jij hebt nu totale creatieve vrijheid. Met Virtual Production helpen wij u bij het realiseren van locaties specifiek voor uw productie. Van verre oorden, moeilijk bereikbare plaatsen tot aan denkbeeldige locaties. Als jij het kunt verzinnen, kunnen wij je helpen het te realiseren.
Uw gemak
U hoeft maar één locatie te beheren. Alle opnamen kunnen in hetzelfde LED-volume plaatsvinden, zodat cast en crew heel efficiënt kunnen werken. Hierdoor worden de kosten geminimaliseerd en worden budgettaire uitschieters voorkomen.
Snelle locatie wissels
Het verplaatsen van je cast en crew naar verschillende sets duurt letterlijk minuten. In de ochtend film je in de hotellobby, 10 minuten later op het vliegveld. Reiskosten worden hierdoor drastisch geminimaliseerd.
Volledige controle
Alles is controleerbaar in een virtuele productiestudio. Van het tijdstip van de dag tot de weersomstandigheden. Onvoorziene buien en licht verandering staan je niet meer in de weg.
Flexibiliteit en creativiteit
Vermindering van de CO2-uitstoot
Fysieke sets worden meestal gebouwd voor eenmalig gebruik. Uiteindelijk belanden ze in de vuilnisbak. Met Virtual Production worden uw sets digitaal gearchiveerd en kunnen ze op elk moment worden terug gehaald.

Specifications

  Aangedreven door nVidia A6000

  Tot 12-bit LED kleurweergave

  Unreal Real-time rendering

  Ncam camera tracking

  NovaStar LED processing

The advantage of a virtual production pipeline are that you can reduce the footprint of your production down to the size of a stage.
Rick Heinrichs - Production Designer, Effects Artist.
Often a movie flops because the director just can’t see it all together until it’s too late.
Ben Grossmann - Oscar-winning and Emmy Award-winning Visual Effects Supervisor
Virtual Production set out to solve a classic VFX/animation problem—how to direct a story when the director cannot see everything they are supposed to be directing.
Forbes