180-degree virtual production volume

Virtuele productie in Nederland: de toekomst van filmmaken

Op maat gemaakt voor elke productie

Op maat gemaakt voor elke productie: studio’s voor virtuele productie

virtual production set virtual production set

Advantages

Flexibiliteit en creativiteit
Je hebt totale creatieve vrijheid. Met virtuele productie helpen we je locaties te realiseren die specifiek zijn voor jouw productie. Van verre of moeilijk bereikbare plaatsen tot denkbeeldige locaties die niet bestaan. Als je het kunt visualiseren, kunnen we u helpen het te realiseren.
Gemak
Je hoeft maar één locatie te beheren. Omdat alle opnames plaats kunnen vinden in dezelfde led-volume. Nu kunnen cast en crew efficiënt werken. Dit minimaliseert kosten en voorkomt budgetoverschrijdingen.
Setlocatiewissel
Het verplaatsen van uw cast en crew naar verschillende sets duurt minuten. Schiet 's ochtends in de Himalaya en 10 minuten later op een strand. Dit minimaliseert aanzienlijk de reiskosten.
Controle
Elk element is controleerbaar in een virtuele productie-studio. Van het tijdstip van de dag tot de weersomstandigheden. Onverwachte regenbuien en zonlicht zijn dus verleden tijd.
Vermindering van CO2-uitstoot
Fysieke sets worden gebouwd voor elke productie en meestal voor eenmalig gebruik. En uiteindelijk belanden ze in de vuilnisbak. Met virtuele productie worden jouw sets digitaal gearchiveerd en kunnen ze op elk moment worden hersteld.

Specifications

  Powered by nVidia A6000

  10-bit LED color rendering

  Unreal Real-time rendering

  Ncam camera tracking

  NovaStar LED processing