ICVFX-studio

ICVFX-studio

Ben je op zoek naar een ICVFX-studio voor je volgende filmproject? IRON Films voorziet productiebedrijven en bureaus van de hoogwaardige faciliteiten die nodig zijn voor hun visuele producties. Onze ICVFX-studio biedt ongekende mogelijkheden voor filmmakers en content creators die streven naar eindeloze visuele mogelijkheden en innovatie in hun filmproducties.

Huur vandaag een studio

Innovaties in de filmproductie
Ideeën tot leven brengen
Moderne filmtechnieken
180-degree virtual production volume

De voordelen van een ICVFX-studio

ICVFX-studio staat voor In-Camera Visual Effects, een innovatieve methode waarbij visuele effecten realtime in de camera worden vastgelegd. Het verkort de post-productie tijd aanzienlijk. Een groot ledscherm in de studio is gekoppeld aan de camera waardoor het lijkt alsof de set doorloopt in het scherm. De creatieve mogelijkheden die een goede pre-productie voor film en commercials biedt zorgt ook voor het minimaliseren van risico’s en fouten. Het zorgt voor een effectieve film productie. Daarnaast is het mogelijk om de achtergrond in een fractie van een seconde te veranderen. Door van tevoren de studio-indeling te ontwerpen, kunnen wij je doelgericht informeren en adviseren. Ook is het mogelijk om een CineBot te huren in combinatie met onze ICVFX-studio. Zo kun je de meest complexe scènes vooraf visualiseren en nauwkeurig uitvoeren. Dit proces verhoogt niet alleen de efficiëntie maar verrijkt ook de creatieve mogelijkheden van je productie.

 

Bereken een ICVFX studio voor jouw productie

Huur vandaag nog de ideale studio

Ben je geïnteresseerd in het gebruiken van een ICVFX-studio voor je volgende project? Onze specialisten bij IRON Films staan klaar om samen met jou de onbegrensde mogelijkheden te verkennen die onze faciliteiten aanbieden. Als specialisten in virtuele productie en motion control begrijpen we de waarde van geavanceerde technologieën en hoe deze de kwaliteit en impact van je producties kunnen versterken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het realiseren van je creatieve visie met onze ICVFX-studio.

Amsterdam

IRON - Studio

Nieuwe Hemweg 5G, 1013 BG, Amsterdam
Eindhoven

IRON - Studio

IRON Films Virtual Production Studio Eindhoven
Hooge Zijde 11, 5626 DC, Eindhoven
Den Bosch

IRON - Lab

Veemarktkade 8, 5222 AE, Den Bosch