MEER FILM UIT JE BUDGET?

6x sneakers + 1 studio dag
= 216 content films

We weten het allemaal: beelden werken sterker dan tekst en bewegend beeld is nog krachtiger. Maar ja, dat krappe budget… Bij IRON FILMS weten we daar een mouw aan te passen en realiseerden we binnen 1 studio dag een beeldenstorm aan contentfilmpjes. Nou verwachten we niet dat veel marketeers op 216 productfilmpjes tegelijk zitten te wachten maar we vinden het wel belangrijk dat je weet dat we het kunnen.

DE AANPAK

In dit geval gingen we uit van sneakers als ‘heroes’ in de filmpjes. Maar dat hadden net zo goed flesjes bier, rolletjes drop of verschillende spijkerbroeken kunnen zijn. Voor de bewegende achtergrond zocht onze creatief naar passende moodbeelden. In dit geval een set grafische animaties maar dat hadden ook straattaferelen, festivalbeelden of delen van het heelal kunnen zijn. De volgende stap was het programmeren van de robotbewegingen en het bepalen van de camera-instellingen.

In onze studio werd een table-top set opgebouwd die bestond uit een houder voor de sneaker, een monitor voor de moodbeelden en natuurlijk de juiste belichting. Het draaien van materiaal was bij wijze van spreken een kwestie van het wisselen van sneakers en een druk op de knop van de robot die tegelijkertijd ook de camera aanstuurde.

EN DAARNA

Een halve productie dag is voldoende om genoeg materiaal te draaien voor 216 filmpjes. De afwerking van het materiaal zoals colourgrading werd gedaan door onze in huis gevestigde specialist. Ook de eindmontage, editing en titels konden vervolgens  als een routine worden geprogrammeerd. Goed te weten is dat onze werkwijze ook heel geschikt is voor filmproducties waar bijvoorbeeld als pack shot versies in moeten voorkomen.

HIER HET RESULTAAT

Wij blijven bescheiden, dus oordeel zelf maar. Maar het toont wel dat onze werkwijze en robotcamera kwaliteit levert en heel veel films, als je dat per se wilt. Dat bedoelen we nou met ‘meer film uit je budget’

Daag ons uit!

Over sneakers gesproken: Je hoeft niet lang te lopen te zoeken naar een oplossing passend bij je budget. Oftewel: kom bij ons langs om je te laten overtuigen van ons kunnen. Een website is geduldig. Samen koffie werkt beter! Bel ons voor een afspraak 0628341159 of mail info@ironfilms.nl

CASES

Realtime achtergronden 

vervangen in de opname

5 minuten

per object

Efficiënte content

Veel packshots

6x sneaker 216 films

1 studio dag

LATEN WE SAMEN CREËREN