HOE FILM JE vier
COMMERCIALS IN ĖĖN DAG?

JE BESPAART TIJD. DUS GELD!

In een ultieme uitdaging van crew en robot legden we onszelf deze uitdaging op. Het doel was om bewijs te leveren dat een shoot met de robot camera  sneller en efficiënter verloopt en daarom dus tijd en geld bespaart.

DE AANPAK

De crew  voor die dag bestond uit een regisseur, lichtspecialist, Highspeed DOP, robotoperator, setdresser en opnameleider. In de voorbereiding maakten we storyboards, shotlists en animeerden we de robot en  focus in 3D. In een productiemeeting konden zo alle shots vooraf aan de hand van de animaties goed doorgesproken en afgestemd worden met alle betrokkenen. Toen de complete crew zich op de set verzamelde, wist iedereen wat er van hem of haar verwacht werd. Inclusief de robot, deze stond startklaar.  ’s-Ochtends begonnen en tegen zessen stonden alle opnamen er op. Mission accomplished!

EN DAARNA

Het verwerken van het geschoten beeldmateriaal was in handen  van onze colorgrading en editing compagnon die in huis is gevestigd.  Door de korte lijnen waren zij al nauw betrokken bij de voorbereidingen en de shoot van alle materialen. Hoe efficiënt kun je het hebben.

HIER HET RESULTAAT

Wij blijven bescheiden, dus oordeel zelf maar. Maar het toont wel dat onze werkwijze en robotcamera kwaliteit levert terwijl op dure productietijd wordt bespaard. Dat bedoelen we nou met ‘meer film voor uw budget’. En het zal aan onze Brabantse kwaliteiten liggen dat alle betrokkenen er met veel plezier en inzet aan gewerkt hebben.

Daag ons uit!

Over ontbijt gesproken: the proof of the pudding is in the eating. Oftewel we willen je graag overtuigen van ons kunnen. Een website is geduldig. Samen koffie werkt beter! Bel ons voor een afspraak 0628341159 of mail info@ironfilms.nl

CASES

Realtime achtergronden 

vervangen in de opname

5 minuten

per object

Efficiënte content

Veel packshots

6x sneaker 216 films

1 studio dag

LATEN WE SAMEN CREËREN