3D objecten scannen
met de CineBot

3D Scannen

Het kostenefficiënt vertalen van een omvangrijke reeks objecten naar 3D beelden kan rap en eenvoudig met onze CineBot. Binnen 5 minuten wordt er een object naar keuze rondom gefotografeerd. Deze scans kunnen middels photogrammetry worden omgezet naar gedetailleerde 3D opname van hoge kwaliteit. Deze beelden kunnen vervolgens worden gebruikt in films, foto's of games. Voor optimale performance en kwaliteit kunnen de 3D objecten door Iron Films worden na bewerkt. Fotorealistisch 3D scannen wordt een stuk eenvoudiger met behulp van de CineBot.

CineBot 3D scannen

Doordat de robotbewegingen volledig schaalbaar zijn, kunnen objecten tot wel 2 meter hoog gescand worden. Dit kan op locatie gebeuren maar ook in onze studio in Den Bosch. De techniek en de output zijn ideaal voor het archiveren en online toegankelijk maken van (kunst)collecties. Het scannen gebeurt binnen 5 minuten. Dit is vele malen sneller dan het handmatig scannen, fotograferen of modeleren van 3D objecten. Daarnaast worden de 3D objecten op fotorealistische wijzen afgebeeld op uitstekende kwaliteit.

Fotorealistisch 3D scannen

Het fotorealistisch 3D scannen is interessant voor onder andere: musea, archieven, collectie beheerders, content marketeers voor brands of marketing managers. Wil je ook werken met de CineBot? Dan kun je eenvoudig een afspraak maken! Wij kunnen naar wens op locatie komen. De kostbare stukken hoeven op deze manier niet te worden versleept van de ene naar de andere locatie. Wij kunnen de objecten ter plekke inscannen. Het fotorealistisch 3D scannen biedt oneindig veel mogelijkheden die 3D opnamen zullen voorzien van een extra dimensie. Wij helpen met onze CineBot graag om het beste uit je 3D objecten te halen.

VOORBEELDEN

High quality render

Original

Meer weten?

Voor meer informatie neem contact op. We denken graag mee naar de mogelijkheden.  <


  Realtime achtergronden 

  vervangen in de opname

  5 minuten

  per object

  Efficiënte content

  Veel packshots

  6x sneaker 216 films

  1 studio dag

  CASES

  LATEN WE SAMEN CREËREN